Metamorfna tehnika

Metamorfoza pomeni preobrazba. Metamorfna tehnika omogoča spremembe na nivoju nezavednih vzorcev, ki so nastali pred spočetjem, med spočetjem, tekom nosečnosti in med porodom. Travme, ki so zapisane v naš družinski sistem nas nezavedno spremljajo in se prenašajo iz generacije v generacijo, če niso razrešene. Prav tako nas na čustvenem in energetskem nivoju zaznamujejo doživljanja in stiske naših staršev, ko smo bili v maminem trebuhu.

Pri metamorfni tehniki ležite, ko vam terapevt oz. praktik metamorfne tehnike obdeluje cone hrbtenice na stopalih in dlaneh ter sedite, ko vam obdeluje cone na glavi. Te specifične cone so povezane s prenatalnim (predrojstvenim) vzorcem, na katerega med tretmajem vplivamo.

Izvaja se enkrat tedensko, pri otrocih lahko tudi pogosteje. Tretma traja 60 minut. Primerna je za ljudi, ki si želijo osebnostno rasti in so pripravljenji oz. željni sprememb na različnih življenjskih področjih.

Metamorfno tehniko izvajam in tudi poučujem kot del predmetnika za certificirane refleksoterapevte (NPK refleksoterapevt/ka).

Za več informacij me kontaktirajte.