Integrativni pristop

Moj način dela je integrativen – povezovalen. Učinkovita podpora, ki vam jo nudim v procesu osebnostnega spreminjanja, doseganja boljšega počutja, učinkovitosti in sreče, poleg psiholoških, psihoterapevtskih in specialno pedagoških znanj vključuje različne pristope, ki jih povezujem v edinstveno metodo dela.

Psihoterapija Taisa Ljubljana

Iskanje globljih vzrokov in celosten pogled na človeka

Pred menoj je vsakič znova človek. Veličastno bitje, ki je v svojih stiskah in težavah tako zelo podobno drugim. A hkrati edinstveno v svoji enkratnosti in lepoti. Kdo smo? Od kod prihajamo in kam gremo? Kakšen je namen našega bivanja tukaj? Kako so povezani naša duša, telo, čustva, misli …? Kako narediti to naše življenje polno in izpolnjeno? Kako lahko prispevam jaz? To so vprašanja, s katerimi se ukvarjam.

Ljudje pravijo, da življenje ob meni postane lahkotnejše. Da postanejo pozornejši, za kaj vse so lahko vsak trenutek hvaležni, da se jim razširi pogled na to, kaj vse je možno doseči in kako lahko živijo polno. Pomagam vam, da se spomnite, da ste čudoviti kljub stresu in težavam, ki jih morda doživljate. To vas poveže s tistim nežnim prostorom v sebi, ki vam vrne moč, ki je globoko v vas. Ko se spremenite vi, se ‘čudežno’ spremenijo tudi drugi. Vabljeni na pot osebnostnih sprememb ob moji strokovni podpori.

integrativni-pristop-taisa

Integrativni pristop in duhovna širina – Taisa

To, da vam lahko pomagam, da prispete do točke, ko suvereno in lahkotno sedete za krmilo svojega življenja, je plod mojih dolgoletnih izkušenj in vožnje po različnih celinah. Na svojih poteh sem spoznala in proučevala različne pristope in znanje združila v edinstveno obliko učinkovite podpore pri osebnostnem spreminjanju in duhovnem iskanju.

Vabljeni, da si preberete več in se dogovorite za srečanje. Vabljeni na pot raziskovanja, ljubezni in spremembe.

> Integrativna psihoterapija
> Transakcijska analiza
> Nenasilna komunikacija
> Nevrolingvistično programiranje (NLP)
> Poslovni coaching
> Metoda EFT – tapkanje
> Metamorfna tehnika
> Terapija življenjske črte
> Pomoč v duševni stiski in ob izgubah
> Spremljanje zgodnjega razvoja otroka
> Sistemske postavitve po metodi Berta Hellingerja
> Specialna pedagogika