Masaža stopal in telesa

Sem refleksoterapevtka in shiatsu terapevtka z 20-letnimi izkušnjami. Masažo tudi poučujem in delam kot članica komisije za preverjanje in potrjevanje nacionalne poklicne kvalifikacije za poklic refleksoterapevt/ka.

Masaža za boljše počutje in razbremenitev

Dovolite si kratek odmik iz vrveža obveznosti, skrbi … Vzemite si urico zase za odmik, ki vas napolni z energijo, vam povrne moči in vam da zagon, da lažje in lahkotneje stopate v nov dan.

Masaža stopal Taisa

Masaža stopal

Masaža telesa Taisa

Masaža telesa

Masaža vratu Taisa

Delna masaža – masaža vratu

Lahko izbirate med masažo stopal, masažo celega telesa, kombinacijo obeh ali masažo posameznih delov telesa, na primer hrbta, ramenskega obroča, vratu …

Po masaži se boste sproščeni in zadovoljni z večjo radostjo vrnili nazaj med svoje obveznosti, v vaš svet.

Masaža, če ste v stresu in kot preventiva pred izgorevanjem

Če doživljate stres, ste izčrpani in utrujeni, vas vabim v proces coachinga v kombinaciji z masažo. Tako boste lahko sprostili svoje telo in se naučili, kako delovati, da boste v prihodnje  učinkovito upravljali s svojim časom in svojimi viri moči.

Stres sproščanje

Protistresna masaža

Masaža za nosečnice

Bodoča mamica se z masažo stopal in masažo telesa lažje pripravi na porod. Masaža nosečnico razbremeni in ji pomaga, da najde še globlji stik s svojim telesom v tem posebnem življenjskem obdobju. Proti koncu nosečnosti masaža posebnih točk pripomore k lažjemu porodu.

Če imate prijateljico, sestro, hčerko ali morda nosečo sodelavko, ki bi ji radi podarili to čudovito izkušnjo, ji lahko podarite bon za masažo.

Refleksoterapija in shiatsu masaža za nosečnice

Podarite bon za masažo

Masaža za dojenčke

Masaža je naravna podpora boljšemu počutju vašega otroka. Krepi imunski sistem, sprošča in ojača pozitivno doživljanje. Če želite, vas v kratkem tečaju naučim, kako masirati svojega otroka, da mu boste lahko pomagali sami.

Masaža stopal za dojenčke

Naravna podpora za boljše počutje vašega otroka

Masaža za otroke s posebnimi potrebami

Med masažo stopal in telesa se otroci umirijo, sprostijo in razbremenijo. Masaža je izredno prijetna izkušnja, ki otroka napolni s pozitivnimi zaznavami in občutenji svojega telesa. Poleg tega, da deluje blagodejno na njegovo počutje, otroku omogoča, da o sebi gradi pozitivno samopodobo, ki je nadvse pomembna za razvoj njegovih potencialov.

Kot prof. defektologije imam pri delu z otroki s posebnimi potrebami veliko izkušenj.