Refleksoterapija tečaj

Če bi se radi naučili refleksnoconske masaže stopal (refleksoterapije), vabljeni na tečaj. Tečaje izvajam individualno in za zaključene skupine. Če bi se želeli učiti individualno, me pokličite ali mi pišite in dogovorili se bomo za termin, ki vam ustreza. Tečaj bo povsem prilagojen vašim željam in potrebam.

Refleksoterapija vam pomaga, da se sprostite in uravnovesite.

Tečaj refleksne masaže stopal Ljubljana Taisa

Globoka sprostitev, razbremenitev in dobro počutje

Nekateri učinki refleksoterapije:

 • učinkovito odpravlja posledice stresa
 • povrne vam življenjsko energijo in moč
 • pomaga vam, da se globoko sprostite
 • nudi vam ugodje
 • prispeva k temu, da se umirite
 • pomaga vam, da bolje začutite sebe
Refleksna masaža Ljubljana

Stopala so vhodna vrata v telo

Refleksoterapija stopal

Refleksoterapijo lahko izvajamo na stopalih ali na dlaneh. S stimuliranjem točk se začne proces harmonzacije, kar pozitivno vpliva na vaše počutje.

Masaža stopal Taisa hotel Lev

Dotik sprošča

Refleksoterapija dlani

Tudi s pritiskom na refleksne točke na dlaneh blagodejno vplivamo na sprostitev in uravnotežanje celotnega telesa.
Refleksoterapijo dlani izvajamo v primeru, ko ima oseba na stopalih poškodbe ali glivično vnetje oz. kakršno koli obolenje, ki ne dopušča, da bi masirali stopala. Dlani so v določenih okoliščinah (potovanje) bolj dostopne, zato je znanje refleksoterapije dlani še kako koristno.

Masaža dlani Taisa

Refleksoterapija dlani

Delo v komisiji za preverjanje in potrjevanje NPK refleksoterapevt/ka

Od leta 2007 delam kot članica državne komisije za preverjanje in potrjevanje nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK) za poklic refleksoterapevt/ka.

O meni kot refleksoterapevtki

Sem refleksoterapevtka z bogatimi izkušnjami. Izobraževala sem se v Sloveniji, v Lasou, na Tajskem in Kitajskem.

 • Leta 2000 sem uspešno zaključila 1-letni program usposabljanja za refleksoterapevte v šoli Belosana d.o.o. Anicor (v okviru tega usposabljanja sem uspešno opravila izpite za medicinske predmete in praktični del programa).
 • Leta 2001 sem opravila zahtevane izpite na Gospodarski zbornici Slovenije in pridobila potrdilo o usposobljenosti za izvajanje refleksno conske masaže stopal.
 • Leta 2005 je to v Sloveniji postal priznan poklic z nazivom refleksoterapevt/ka. Z uvedbo novega zakona sem leta 2006 pridobila nacionalno poklicno kvalifikacijo (NPK) za poklic refleksoterapevt/ka.
 • V začetku leta 2007 sem na Andragoškem centru Slovenije uspešno opravila usposabljanje za preverjanje in potrjevanje nacionalnih poklicnih kvalifikacij (NPK) in pridobila licenco za izvajalko preverjanja in potrjevanja NPK refleksoterapevt/ka in sem dejavna v komisiji pod okriljem Državnega izpitnega centra.
 • Svoje znanje nenehno dopolnjujem v Sloveniji in v tujini.